30. april 2005

Folk ved ikke, hvad der er godt!

Eller måske skulle man sige: Københavnere ved ikke, hvad der er godt! John Wright Band gav koncert i Copenhagen Folk Club - og vi var max. 20 mennesker!! Vi har da været hen imod 50, når John Wright i en eller anden konstellation har givet koncert i Haslev Vise-Vers Klub.

Nå, koncerten var god, selvfølgelig. Med den sædvanlige tætte atmosfære, som John kan etablere med sit publikum. Joe Wright var brillerede, som sidste gang, på violinen, omend med sin hobbit-agtige beskedenhed. Joe Topping er også et interessant ungt talent inden for guitar, sang og sangskrivning. De 3 herrer startede koncerten med at understrege deres dygtighed, idet de efter blot antydningen af en tone på en guitar startede en sang a capella og trestemmigt - en ren harmoni og en præcis indsats. Flot!

Koncerten fandt sted i Byggeriets Hus på Godthåbsvej - en flot og interessant lille bygning, der vistnok er kommunal og bygget af arkitekter og forskellige håndværkere inden for byggeribranchen som en slags: "Se, hvad vi kan!". Den ligger i en af storbyens små oaser, en lillebitte park ved navn Axel Møllers Have.

Ingen kommentarer: